Notícies

La Diputació homenatja el CPA Olot i el CPA Girona, campió i medalla de bronze en el darrer Mundial de patinatge

Foto : Fotos: M. Millan

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest dijous a la tarda, a la seu de la corporació, una representació d'esportistes, tècnics i directius del Club Patinatge Artístic Olot i el Club Patinatge Artístic Girona, que, a finals de setembre, van acabar, respectivament, primer i tercer del món de patinatge en la modalitat de grups xou grans a la localitat de Rimini (Itàlia). 

Amb el director tècnic, Ricard Planiol, al capdavant, el CPA Olot va aconseguir el seu quinzè mundial de l'especialitat des del 2003. En aquesta ocasió, gràcies al ball Mulla't, que va assolir una puntuació de 42,91. 

El CPA Girona, que enguany estrenava equip tècnic (Juliana Giovanardi i Manel Villarroya), va penjar-se el bronze, darrere el Crystal Skating italià. La seva coreografia, +++, va obtenir 40,75 de nota i va suposar la vuitena medalla de l'entitat en la darrera dècada. 

«Ens heu malacostumat amb els vostres èxits. Gairebé ja és una tradició celebrar per aquestes dates un campionat del món, un títol europeu o un podi en una gran competició», ha destacat el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, que ha estat acompanyat a l'acte per la diputada Imma Muñoz. 

El president, Miquel Noguer, ha destacat el mèrit d'estar a l'elit de forma tan continuada, durant tants anys: «Hem de posar de manifest que tots aquests no són èxits aïllats, sinó que són fruit de moltes hores de dedicació, esforç i implicació». 

Aquesta temporada, el CPA Olot s'ha endut tots els principals títols de l'especialitat, mentre que el CPA Girona ha guanyat la plata en el Campionat de Catalunya, el d'Espanya i el d'Europa, que també es va disputar a Itàlia, a Reggio de l'Emília. 

Al final de l'acte, Miquel Noguer els ha fet entrega d'una placa commemorativa i, a cada integrant dels dos clubs, d'un petit lot amb productes del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.