Miquel Noguer assisteix a la IV Conferència de Presidents de Governs Provincials a Granada

14/02/2019. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit avui a la IV Conferència de Presidents de Governs Provincials que ha tingut lloc a Granada sobre el paper d'aquests governs en l'equilibri territorial. L'acte, inaugurat avui 14 de febrer, es centra en la despoblació rural i la concentració urbana. Aquesta quarta edició ha estat organitzada per la Fundación Democracia y Gobierno Local i la Diputació de Granada, com a integrant d'aquesta fundació junt amb unes altres vint-i-tres diputacions provincials i 2 cabildos insulars.

Segona taula rodona emmarcada dins dels actes de la Setmana dels Rahola 201914/02/2019. Avui, dijous 14 de febrer, a la sala de graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, ha tingut lloc la segona de les quatre taules rodones que es realitzaran durant la Setmana dels Premis Carles Rahola 2019.
Carles Salgas participa en l'acte de presentació de la setena Jornada de l'Esport Femení
15/02/2019. Aquest matí, a la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona, ha tingut lloc la presentació de la setena edició de la Jornada de l'Esport Femení, que tindrà lloc a la ciutat de Girona el proper diumenge 10 de març. En l'acte hi ha participat Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona, juntament amb Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Fina ...
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A