Les Medalles de l'Esport homenatgen el llegat esportiu de quinze gironins

18/06/2018. Divendres al vespre va tenir lloc la trenta-vuitena edició del lliurament de les Medalles de l'Esport, que reconeixen la trajectòria d'aquelles persones de més de seixanta anys que han dedicat el seu esforç a la pràctica, la difusió i la projecció de l'esport a les comarques gironines. L'acte va tenir lloc al pati de les Magnòlies de la seu de...


Miquel Noguer participa en la jornada «La Girona de les solucions»15/06/2018. El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat avui en la presentació de la jornada «La Girona de les solucions», un esdeveniment que té com a objectiu donar visibilitat a les solucions que generen un impacte positiu en la ciutat i en la demarcació i al mateix temps donen una resposta efectiva als problemes de la ciutadania.
La innovadora acció promocional TastEmotion es desplega amb èxit a París14/06/2018. L'experiència sensorial TastEmotion presenta l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a seixanta agents de viatges i prescriptors francesos. Alhora, deu empreses turístiques de la demarcació de Girona participen activament en les quatre sessions de TastEmotion, en què s'aprofita per fer treball en xarxa amb els agents de viatges.

Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A