Notícies

Llagostera s'omple d'activitats i visitants aquest dissabte, en la vint-i-dosena edició de la Fira del Bolet 

Foto : Llagostera s'omple d'activitats i visitants aquest dissabte, en la vint-i-dosena edició de la Fira del Bolet&nbsp;</p

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha fet un recorregut per les parades instal·lades al nucli antic del municipi

La vint-i-dosena edició de la Fira del Bolet de Llagostera ha viscut aquest dissabte la seva jornada central, en què han tingut lloc la majoria de les activitats programades per celebrar i remarcar la tradició boletaire. Un any més, la Diputació de Girona dona suport a l'esdeveniment, i el president, Miquel Noguer, ha volgut visitar-la.

Durant el matí, ha passejat pel nucli antic del municipi conjuntament amb l'alcalde, Narcís Llinàs, i els senadors Joan Bagué i Eduard Pujol, entre altres autoritats. Com és habitual, unes deu mil persones s'han acostat al municipi del Gironès per comprar bolets o participar en alguna proposta relacionada amb el món del bolet. 

Entre les novetats incorporades enguany, hi ha hagut una actuació de castellers, a càrrec dels Minyons de Santa Cristina d'Aro i els Laietans de Santa Coloma de Gramenet; una actuació de música i teatre dels Amics del Teatre de Llagostera i el duet Marenda; l'activitat «Petits artistes de la natura: land-art», i el concurs de receptes boletaires. 

La fira, organitzada per l'Ajuntament de Llagostera en col·laboració amb entitats del municipi, es tancarà aquest diumenge amb «Bolets en família», una excursió familiar al bosc de la Torre i un esmorzar popular. 

A més, des d'aquest dissabte i fins al 27 d'octubre, un total de nou restaurants de Llagostera s'han sumat a les jornades gastronòmiques del bolet, oferint menús especials que posen en valor aquest producte de temporada.