Notícies

Una jornada tècnica analitza l'eina CCV (cost de cicle de vida), que cal incorporar en la compra de l'enllumenat públic

Foto : Una jornada tècnica analitza l'eina CCV (cost de cicle de vida), que cal incorporar en la compra de l'enllumenat públ

La Diputació de Girona i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya han organitzat aquest dimecres al matí una jornada tècnica d'anàlisi de l'eina CCV (cost de cicle de vida), que cal incorporar en els processos de compra de l'enllumenat públic exterior dels municipis. 

El propòsit era reunir els professionals del sector perquè coneguin els aspectes bàsics d'aquesta eina, que ha desenvolupat la Diputació, a través del servei de Compra Pública. L'eina CCV permetrà, a totes les administracions que la utilitzin, augmentar en transparència, simplificar el procés de valoració de les ofertes, introduir criteris mediambientals i, en definitiva, prendre decisions partint de criteris de rendibilitat. 

El diputat de Compra Pública, Joan Plana, i el president de la demarcació de Girona del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Joaquim Reda, hi han donat la benvinguda. 

Una trentena d'especialistes, entre els quals personal tècnic i administratiu de les administracions públiques catalanes i empreses que ofereixen serveis d'enllumenat públic, han participat en la jornada, en què s'han fet aportacions que es tindran en compte en la definició posterior.