Notícies

El Club Natació Olot completa la reforma de la part més antiga del club coincidint amb el seu setantè aniversari

Foto : Fotos: M. Millan

El president Miquel Noguer ha participat en la inauguració de la segona fase de millores i ampliació de les instal·lacions, que han tingut el suport econòmic de la Diputació de Girona

El Club Natació Olot ha inaugurat aquest divendres al matí els nous equipaments corresponents a la segona fase del projecte de reforma i ampliació de les instal·lacions. D'aquesta manera, es donen per acabades les actuacions a la part més antiga de l'entitat, que, a partir d'ara, disposarà d'espais més moderns, sostenibles i accessibles.

L'acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcalde d'Olot, Josep Berga; la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy; el president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i l'expresident i actual president d'honor de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. També hi ha assistit la diputada de la Diputació de Girona Imma Muñoz, a més de socis i membres de la junta directiva del Club Natació Olot, entre d'altres. 

En la seva intervenció, el president Miquel Noguer ha destacat: «Ens hem de felicitar perquè Olot i el conjunt de la Garrotxa disposin d'unes instal·lacions de primer nivell com aquestes. Estem contents d'haver-hi posat el nostre gra de sorra per fer-ho possible, perquè el club és un eix vertebrador molt important en la vida social de la comarca».

Aquesta segona fase inclou la renovació de l'edifici central, on hi ha l'accés principal, i la construcció d'un nou edifici que comunica la sala d'aigües i la piscina de competició, a més de vestidors, noves sales (per a ús social, per a activitats dirigides i per a serveis de fisioteràpia, tractaments i massatges) i espais per usar com a magatzem i com a arxiu del club. 

El cost total del projecte ha estat de 2,5 milions d'euros, finançats amb recursos propis i amb ajuts de les administracions públiques. La Diputació de Girona hi ha fet una aportació de 250.000 euros, segons ha explicat el mateix president. 

Després de l'acte institucional, amb la descoberta d'una placa commemorativa, les autoritats i el públic assistent han fet un recorregut per les noves instal·lacions del Club Natació Olot, que enguany precisament celebra el seu setantè aniversari. 

Anys enrere, es va executar la primera fase de reforma, centrada en la millora de la zona d'aigües. Entre altres actuacions, es van construir una nova piscina principal de 25 metres de llarg, una piscina d'ensenyament de 25 metres i quatre carrers, menys profunda, i una piscina exterior, davant mateix de la sala d'aigües, que està envoltada d'una extensa zona de gespa i arbres.