Notícies

Graduació de quinze alumnes del grau professional del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona

Foto : Fotògraf: Miquel Millan

L'acte, que ha tingut lloc aquesta tarda a l'auditori Josep Viader de la Casa de Cultura, ha finalitzat amb un concert a càrrec dels alumnes

El diputat de Cultura, Jordi Camps, ha acompanyat els nous graduats i els seus tutors i professors en el lliurament del diploma de graduació

Aquest dimecres ha tingut lloc l'acte de graduació del grau professional del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona. Hi han assistit Jordi Camps, vicepresident quart i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; Joan Castillo, gerent del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona; Anna Cassú, directora acadèmica del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona; Salvador Parron, coordinador acadèmic del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona; Maike Burgdorf, coordinadora d'activitats del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, i els alumnes graduats, els tutors i el professorat.

Quinze dels alumnes d'aquest curs 2023/2024 han finalitzat els estudis de grau professional:  Bernat Baltrons Fàbregas (trompeta); Ignasi Bofill Amorós (trombó i fiscorn), Xavier Costa Altés (piano), Javi de las Cuevas Hernández (tuba), Chantal Fullà Escarrà (violí), Isabel Gafas Llambrich (piano), Briseida Sofía Guadiamos Dávalos (flauta travessera), Neus Lloret Marcos (saxòfon), Àngela Moral Cassú (violoncel), Ainoa Navarro Zanbrano (saxòfon), Elm Planas Masdevall (piano), Sélom Ami Senyo Macià (piano), Èlia Suy Saurina (cant), Annesophie Vallve Daussa (clavicèmbal) i Elisenda Post Coma (piano i clarinet).

El diputat de Cultura, Jordi Camps, ha entregat els diplomes als alumnes graduats juntament amb la directora acadèmica del Conservatori i els tutors dels alumnes.

Un cop finalitzat l'acte institucional, s'ha iniciat un concert a càrrec dels mateixos alumnes del grau professional, on han pogut demostrar la seva expertesa i virtuosisme.

Jordi Camps ha assenyalat en la seva intervenció: «Un dels moments més solemnes i bonics del final de curs és precisament la cerimònia de graduació dels alumnes, que finalitzen una etapa important de la seva formació. Els estudis de grau professional tenen una durada de sis cursos. L'alumnat passa moltes hores de la setmana a les aules i espais del Conservatori al llarg de tots aquests anys, que normalment coincideixen amb el pas de la infantesa a l'adolescència i la joventut».

«Aquest curs 2023/2024 tenim una promoció d'una quinzena d'alumnes que es graduen del grau professional. Segurament no ha estat gens fàcil arribar fins aquí, però ho heu aconseguit. Així que moltes felicitats!», ha afegit adreçant-se als alumnes. 

Així mateix, s'ha referit a la tasca d'acompanyament del professorat en tots aquests anys: «Els vostres tutors, els vostres professors, us han acompanyat en tot el vostre aprenentatge de manera experta i generosa».

WEB RELACIONAT https://cmg.cat/
ÀMBIT
Cultura