Notícies

El president de la Diputació de Girona, en la inauguració de la nova seu de la Policia Local de Puigcerdà

Foto : El president de la Diputació de Girona, en la inauguració de la nova seu de la Policia Local de Puigcerdà

Miquel Noguer ha participat aquest matí en l'acte, juntament amb l'alcalde de Puigcerdà i vicepresident segon de la Diputació, Albert Piñeira, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper

Les obres de les noves dependències, més cèntriques i més visibles per als vianants, han comptat amb una aportació de la Diputació de Girona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest matí en la inauguració de la nova seu de la Policia Local de Puigcerdà. Fins ara, les oficines ocupaven els baixos de l'Ajuntament i ara s'han traslladat a un espai més cèntric i més visible per als vianants, per millorar la gestió de la seguretat ciutadana al municipi.

Miquel Noguer ha intervingut en l'acte juntament amb l'alcalde de Puigcerdà i vicepresident segon de la Diputació, Albert Piñeira; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper; la delegada del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; el director general d'Administració de Seguretat de la Generalitat, Jordi Jardí, i la presidenta del Consell Comarcal de la Cerdanya, Roser Bombardó. 

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona ha remarcat que «amb aquestes noves instal·lacions, la Policia Local de Puigcerdà disposarà de millors condicions de treball, un fet que repercutirà positivament en l'atenció i la seguretat al municipi. En aquest sentit, vull aprofitar per agrair la feina tan necessària que porten a terme les policies locals arreu del territori».

Les noves dependències de la Policia Local de Puigcerdà comprenen un espai d'atenció al públic, diversos despatxos, sala de reunions i office, vestidors, sala d'arxiu i armer. L'actuació ha comportat una actuació total de 127.000 euros, dels quals més de la meitat els ha aportat la Diputació de Girona.