Notícies

El festival Som de Mar de Lloret de Mar presenta el cartell de la seva segona edició

Foto : El festival Som de Mar de Lloret de Mar presenta el cartell de la seva segona edició

El diputat i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha assistit a l'acte de presentació, aquest migdia, a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona

Els jardins de Santa Clotilde tornaran a ser l'escenari de l'esdeveniment, que compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i que tindrà lloc del 19 al 28 d'agost del 2021

L'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona ha estat l'escenari aquest migdia de la presentació de la segona edició del festival Som de Mar, que tindrà lloc a Lloret de Mar del 19 al 28 d'agost del 2021. Els concerts es duran a terme als jardins de Santa Clotilde, declarats Bé d'Interès Cultural i situats sobre la cala de sa Boadella. 

L'esdeveniment l'organitzen l'Ajuntament de Lloret de Mar i la productora musical U98, amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El diputat i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha ressaltat que el compromís i l'aposta per la cultura per part de les dues institucions "és ferm", i que el festival "ha vingut per quedar-se; combinem un altre cop una programació magnífica i un espai privilegiat".

El cartell d'aquesta segona edició compta amb artistes com Pasión Vega, Marina Rossell, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Miquel Abras i el grup per a públic familiar Xiula, entre d'altres. "Poder presentar una programació amb noms més que representatius de diferents estils musicals en un moment difícil per al sector cultural és un alè d'esperança per mirar el futur amb optimisme", ha explicat el director del festival, Carles Gilibets.

El nombre d'entrades previst serà reduït, per garantir la seguretat i el compliment de les normes de seguretats actuals pel que fa als espectacles a l'aire lliure. Hi haurà un màxim de 600 localitats en cada concert, que ja es poden adquirir a través del lloc web www.somdemarfestival.com.

En la primera edició, 3.800 persones van assistir als concerts programats de Som de Mar, i en quatre actuacions es van esgotar les entrades. L'organització ha xifrat un retorn en impacte de marca de quasi un milió d'euros. Unes xifres molt positives en un estiu en el qual gran part dels festivals van haver de cancel·lar les seves programacions. 

La presentació ha acabat amb l'actuació en directe de l'empordanès Miquel Abras, que té prevista la seva actuació en el festival el 24 d'agost. 

Documentació