Notícies

El president de la Diputació de Girona, en el ple de renúncia de Juli Fernández com a alcalde de Palafrugell 

Foto : El president de la Diputació de Girona, en el ple de renúncia de Juli Fernández com a alcalde de Palafrugell&nbsp;</p

El Teatre Municipal de Palafrugell va acollir aquest dimecres a la tarda el ple extraordinari de renúncia de Juli Fernández com a alcalde de Palafrugell. La decisió l'ha pres per centrar-se en la seva nova responsabilitat com a secretari general d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. 

L'acte va comptar amb un centenar d'assistents, entre familiars, amics i autoritats de la política local i supramunicipal. Hi van ser presents el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la consellera d'Economia i Finances, Alícia Romero; la consellera d'Interior i Seguretat Pública, Núria Parlon; el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Xavier Guitart, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, entre d'altres. 

També hi havia una àmplia representació d'alcaldes i alcaldesses, alguns dels quals també són diputats de la Diputació de Girona com Vanessa Peiró (Mont-ras), Josep Bofill (l'Escala) i José Maria Martínez (Roses), així com el diputat Joan Martín i la regidora de Palafrugell i alhora diputada Mònica Alcalà. 

Laura Millán, actualment segona tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes i Grans Esdeveniments, serà la substituta de Juli Fernández al capdavant de l'Ajuntament. Es convertirà en alcaldessa de Palafrugell en el proper ple municipal. 

El 17 de setembre, Juli Fernández també es va acomiadar en el ple de la Diputació de Girona, després de nou anys vinculat a la institució com a diputat.