Notícies

El diputat d'Esports, Jordi Masquef, a la presentació dels dos últims torneigs del Challenge Tour europeu 

Foto : El diputat d'Esports, Jordi Masquef, a la presentació dels dos últims torneigs del Challenge Tour europeu 

El diputat d'Esports de la Diputació de Girona i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, ha participat aquest matí a la presentació dels dos últims torneigs del Challenge Tour europeu, que tindran lloc a l'Empordà Golf Club i repartiran 200.000 euros en premis cada un. Hi participaran 108 jugadors de quinze països. 

Durant la roda de premsa de presentació, s'han donat a conèixer els dos tornejos: l'Empordà Challenge, que tindrà lloc del 14 al 17 d'octubre, i el Challenge Costa Brava, que se celebrarà del 19 al 22 d'octubre. En l'acte, que ha tingut lloc a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona, hi han estat presents també Ramon Nogué, president de la Federació Catalana de Golf; Núria Font, directora general d'Empordà Golf Club; Javier Gervás, director general de JGolf, i Àngel Gallardo, ambaixador de l'European Tour.

Jordi Masquef ha destacat la importància que el complex Empordà Golf Club aculli aquesta competició i ha afirmat que "el golf esdevé un producte turístic estratègic per a la demarcació de Girona, ja que contribueix a la desestacionalització i a l'augment de la despesa turística". Per la seva banda, Javier Gervás, director general de JGolf, promotor i organitzador d'ambdós tornejos, ha explicat la rellevància de la competició: "Hi participaran cent vuit jugadors, dels quals noranta-sis són els millors del rànquing del Challenge Tour, que venen de més de quinze països diferents". 

Està previst que la competició tingui una destacada cobertura televisiva, de més de cent hores de televisió que s'emetran en més de cent cinquanta milions de llars de vint països, incloent-hi els països nòrdics i el Regne Unit, a través de Sky Sports. L'Empordà Challenge i el Challenge Costa Brava comptaran amb el suport del Challenge Tour, l'Empordà Golf Club, la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Kyocera i la Real Federación Española de Golf.