Notícies

El president Miquel Noguer visita els municipis de Bolvir i Guils de Cerdanya

Foto : El president Miquel Noguer visita els municipis de Bolvir i Guils de Cerdanya

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident segon, Albert Piñeira, han visitat aquest dijous els municipis de Bolvir i Guils de Cerdanya, i s'han reunit amb els respectius alcaldes per tractar sobre les necessitats i els projectes actuals i futurs d'aquests dos municipis de la Cerdanya.

Amb l'alcalde de Bolvir, Isidre Chia, el president Miquel Noguer i el vicepresident segon Albert Piñeira, han tractat sobre futures pavimentacions i sobre les voreres del municipi. L'alcalde ha demanat ajut per a alguns aspectes que afecten el dia a dia del municipi, com ara el manteniment de camins.

A Guils de Cerdanya, el president i el vicepresident segon s'han reunit amb l'alcalde del municipi, Josep Mendo, i han parlat sobre les destrosses que va produir l'aiguat del mes de juny passat a la zona i sobre els camins que aquest temporal va fer malbé. Així mateix, l'alcalde ha transmès, al president i al vicepresident segon diferents problemàtiques que afecten el poble. Han fet balanç de la feina feta i han traçat possibles projectes de futur.

Les visites institucionals als municipis permeten al president conèixer de primera mà els projectes dels ajuntaments de les comarques gironines i, alhora, buscar mecanismes perquè la Diputació hi pugui col·laborar. La política de la Diputació de Girona està dirigida a conèixer les necessitats i les problemàtiques dels municipis de la demarcació per poder gestionar les ajudes.