Notícies

El president de la Diputació, Miquel Noguer, participa a la presentació de l'associació Luxury Spain, a Madrid

Foto : El president de la Diputació, Miquel Noguer, participa a la presentació de l'associació Luxury Spain, a Madrid

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través del club de màrqueting Unique Premium Costa Brava, forma part de l'associació gràcies a l'excel·lència i la singularitat de l'oferta de la destinació

L'Hotel Four Seasons de Madrid ha estat l'escenari aquest dimecres al matí de la presentació de l'associació Luxury Spain. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha participat en l'acte, que ha reunit un centenar de polítics i dirigents institucionals, com el subsecretari d'Indústria, Comerç i Turisme, Pablo Grande. També hi han assistit la princesa Beatriu d'Orleans, que és presidenta d'honor de l'associació, i diversos ambaixadors. 

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través del club de màrqueting Unique Premium Costa Brava, és una de les nou entitats que integren aquesta associació, per l'excel·lència i la singularitat de l'oferta de la destinació. També en formen part Madrid Destino, Turisme de Barcelona, Marbella, Essentially Mallorca, Ibiza Luxury Destination, Valencia Premium, Basque Luxury i Turisme d'Andalusia. 

L'associació Luxury Spain és un lobby de turisme que té per objecte impulsar el turisme de luxe a les diferents destinacions que disposen d'oferta de qualitat i de gamma alta a l'Estat espanyol i en l'àmbit internacional.

L'esdeveniment ha consistit en la presentació de l'associació, la projecció del vídeo promocional de les diverses destinacions que integren la nova marca promocional, com Girona, la Costa Brava i el Pirineu, i l'organització d'una taula rodona centrada en l'excel·lència turística.