Notícies

Es presenta el nou cicle de concerts «A peu de Gavarres» amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres

Foto : Es presenta el nou cicle de concerts «A peu de Gavarres» amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres

Pau Presas, vicepresident primer de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Gavarres, ha participat en l'acte d'aquest esdeveniment musical, organitzat per l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

«A peu de Gavarres» és el nom del nou cicle de concerts que s'ha presentat aquest matí a la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura. Es tracta d'un esdeveniment musical organitzat per l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura conjuntament amb la promotora DMusical, i que compta amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres.

Del 29 de maig al 12 de juny, durant tres dissabtes consecutius, diferents places de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura acolliran diverses actuacions musicals de diferents autors. Es tracta d'uns espais amb essència única on es podrà gaudir de la música en viu de Clàudia Cabero, Joan Reig i Miquel Abras mentre es pon el sol.

En la presentació d'aquesta iniciativa hi ha participat el vicepresident primer de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas, juntament amb Dani Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura; Oriol Estanyol, regidor de Cultura del municipi, i Roger Vidal, productor del cicle musical. A més hi ha actuat en acústic Miquel Abras, artista que configura el cartell d'aquesta primera edició.

Pau Presas ha assenyalat que «pel Consorci de les Gavarres és un plaer poder col·laborar i donar suport a les activitats que s'organitzen des dels ajuntaments i entitats que formen part del Consorci» i ha afegit que «les Gavarres són alguna cosa més que una gran massa forestal que cal preservar. Iniciatives com aquesta proposta cultural que avui presentem posen de manifest la gran vitalitat dels municipis de les Gavarres i el seu compromís amb el territori». Finalment, en nom del Consorci i de la Diputació de Girona, Pau Presas ha felicitat els organitzadors per aquesta iniciativa, que es duu a terme en un moment complicat per al sector cultural, molt colpejat per la pandèmia de la COVID-19.

La proposta neix amb projecció de futur i de creixement i amb la voluntat d'esdevenir una cita anual assenyalada a les comarques gironines. Tots els concerts seran a les 20 hores i s'hi prendran les mesures sanitàries corresponents.

La recaptació de les entrades anirà destinada a un projecte pedagògic que es desenvoluparà a les escoles del municipi. Serà una proposta educativa musical que es definirà amb la col·laboració d'aquests centres educatius.