Notícies

Miquel Noguer visita Espolla i Capmany i es reuneix amb els seus alcaldes

Foto : Miquel Noguer visita Espolla i Capmany i es reuneix amb els seus alcaldes

El diputat Jordi Xargay ha acompanyat el president de la Diputació de Girona en les trobades en aquests dos municipis de l'Alt Empordà

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, s'ha desplaçat aquest dijous a Espolla i Capmany, on s'ha reunit amb els alcaldes d'aquests dos municipis de l'Alt Empordà. Acompanyat del diputat de Xarxa Viària Local i de Noves Tecnologies, Jordi Xargay, n'ha conegut futures necessitats i també ha visitat obres executades amb el suport de la Diputació de Girona.

A Espolla, Miquel Noguer i Jordi Xargay han fet una visita al Celler Cooperatiu, juntament amb l'alcalde, Carles Lagresa. Posteriorment, s'han traslladat a l'Ajuntament i han parlat dels projectes que el municipi té previst desenvolupar.

Posteriorment, a Capmany, l'alcalde, Joan Fuentes, els ha rebut a l'Ajuntament. Allà, hi han visitat obres que la Diputació ha subvencionat, com la de millora dels serveis i els paviments dels carrers Vilarnadal, la Torre, Ponç de Capmany i Orient, així com els treballs que s'estan portant a terme a la cooperativa agrícola El Parral. El projecte preveu convertir la nau de llevant en un centre d'interpretació de la vinya i el vi.